Hotel Brasserie Duivels Paterke, Kortrijk, Belgie



Gastenboek

packers and movers Ghaziabad  |  22/08/2017

http://cheapestpackers.co.in/packers-and-movers-ghaziabad/

Ryckaert Ronny  |  12/03/2016

wij hebben een heerlijk verblijf gehad,een goed onthaal van de vriendelijke bazin,een mooie kamer met bubbelbad,een lekker ontbijt,en ze hebben een heel goei kok was lekker en gezellig.we komen zeker nog eens terug,een aanrader

Joop Alsemgeest  |  19/05/2015

Een fantastisch weekend beleefd in Kortrijk en omgeving. Heerlijk gefietst met al mijn vrienden. De organisatoren hadden het Hotel Duivels Paterke gereserveerd, een absolute aanrader. De gastvoruw Carmen heeft een geweldig hotel, modern en van alle gemakken voorzien. Heel netjes en ruime kamers, heel verzorgd allemaal. Het eten is echt een culinair hoogstandje, en dan niet te vergeten al de bier soorten. Wij hebben met 18 personen een top weekend gehad. Carmen nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Getekend door de jongste.

Tilly   |  12/11/2014

Super gastvrouw zo lief en zorgzaam! s Morgens lekker ontbijt en s avonds lekker gegeten ! Komen zeker terug !

nico en sonja  |  20/10/2014

weerom superlekker gegeten zaterdag! en altijd met de glimlach bediend! een echte aanrader ook om te logeren. het arrangement "leven in de brouwerij" was een heel aangename ervaring met een super ontbijt en een leuke geschenk bij vertrek! bedankt, we komen zeker nog terug!

Andy & Margaret Skelton  |  14/10/2014

First time in Kortrijk and what a great place. We were guided to the Duivels Paterke by Tim Webb and what a find. The food was fantastic as was the Belgian beer. Carmen was delightful and expanded our knowledge of the Flemish language! Although we didn’t stay we will do. If the rooms are as good as everything else it will be a superb stay. Thanks for two memorable evenings.

Alexandru Marculescu  |  31/07/2014

The hotel is an nice building, well renovated. You got a lot of freedom, nice small back yard, perfect for a drink in the evening. The reception personnel were very helpful. Breakfast were good, with fresh juices, fried eggs, everything you would want for breakfast.

Andrei  |  30/07/2014

I stayed at this B&B for three weeks and i can trully say that the conditions were more than i expected. Carmen, the owner, is very friendly and helpful. I had a nice breakfest each day and the room was very tidy. I truly recommend this place.

Mariet en Piet  |  20/06/2014

Alleen de naam van het hotel belooft al veel goeds! Prima hotel op loopafstand van de Grote Markt met een uitstekende keuken en natuurlijk heel veel mooie biertjes. Een aanrader voor een paar daagjes Kortrijk en omgeving.

Keuppens Gino  |  19/05/2014

Wij hebben met veel plezier gelogeerd in het duivels paterke.Een heel mooie kamer met alles er op en er aan.Een lieve gastvrouw die ons vriendelijk heeft ontvangen.Lekker gegeten en een goed ontbijt. Alles naar wens. Bedankt daarvoor.

30 Reviews: Previous | Next