Hotel Brasserie Duivels Paterke, Kortrijk, Belgie



Reviews

nico en sonja  |  20/10/2014

weerom superlekker gegeten zaterdag! en altijd met de glimlach bediend! een echte aanrader ook om te logeren. het arrangement "leven in de brouwerij" was een heel aangename ervaring met een super ontbijt en een leuke geschenk bij vertrek! bedankt, we komen zeker nog terug!

Andy & Margaret Skelton  |  14/10/2014

First time in Kortrijk and what a great place. We were guided to the Duivels Paterke by Tim Webb and what a find. The food was fantastic as was the Belgian beer. Carmen was delightful and expanded our knowledge of the Flemish language! Although we didn’t stay we will do. If the rooms are as good as everything else it will be a superb stay. Thanks for two memorable evenings.

Alexandru Marculescu  |  31/07/2014

The hotel is an nice building, well renovated. You got a lot of freedom, nice small back yard, perfect for a drink in the evening. The reception personnel were very helpful. Breakfast were good, with fresh juices, fried eggs, everything you would want for breakfast.

Andrei  |  30/07/2014

I stayed at this B&B for three weeks and i can trully say that the conditions were more than i expected. Carmen, the owner, is very friendly and helpful. I had a nice breakfest each day and the room was very tidy. I truly recommend this place.

Mariet en Piet  |  20/06/2014

Alleen de naam van het hotel belooft al veel goeds! Prima hotel op loopafstand van de Grote Markt met een uitstekende keuken en natuurlijk heel veel mooie biertjes. Een aanrader voor een paar daagjes Kortrijk en omgeving.

Keuppens Gino  |  19/05/2014

Wij hebben met veel plezier gelogeerd in het duivels paterke.Een heel mooie kamer met alles er op en er aan.Een lieve gastvrouw die ons vriendelijk heeft ontvangen.Lekker gegeten en een goed ontbijt. Alles naar wens. Bedankt daarvoor.

Dimka Pollet  |  30/01/2014

Gezellig plaatsje, waar je je meteen thuis voelt. Superlekker eten, met een perfect geschonken biertje of een glaasje wijn (keuze uit een paar voortreffelijke open wijnen) - alles tegen heel aangename prijzen. Ik probeerde vorige week de Ierse ribeye (perfect vlees op de beste manier gebakken met verse frietjes en zelfgemaakte mayonaise...), en hield het gisteren bij een spaghetti, die ook overheerlijk is. Mijn man nam twee keer de vissugestie (vorige week slibtongetjes,gisteren pladijsfilet), en ook hij vond het super. Aanrader!!!

Vanglabeke Pascal  |  8/09/2013

Gisteren zeer lekkere Stoofvlees met blauwe chimay gegeten en dit dan nog in combinatie met een West-Vleteren van 12 (bier die bijna nergens anders te verkrijgen is :-) ) Zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Guido en Marleen  |  30/06/2013

Gebruik gemaakt gemaakt van een Vlaanderen Vakantieland bon, prima kamer, hl lekkere kraaiebiefstuk gegeten, als geschenk een lekkere fles Maredsous , wat wil je nog meer !!!!!!!

louis beva metal  |  31/05/2013

zeer vriendelijke bazin en goed personeel goed voor het eten mooie kamers het is een aanrader

26 Reviews: Previous | Next