Hotel Brasserie Duivels Paterke, Kortrijk, Belgie



Menu

MENU VALENTIJN 49

Aperitief maison of glaasje Geuze met hapje van het huis

----

Micuit van zalm/ kruidenslaatje/ Citrusschuim met La Trappe Witte Trappist

of

Rundstartaar met groentengarnituur

-----

Waterzooi van Skrei met Geuze Oud Beersel

of

Konijnenbil in Hommelbier/ crème van zoete aardappel/ primeurgroentjes

-----

Chocoladebrownie met rodevruchtenijs 

of

Irish Coffee (supplement +4€)

MENU "LEVEN IN DE BROUWERIJ" 39

Scampi La Chouffe

_________

 

Kraaiebiefstuk met sjalot en vleugje Maredsous

___________

 

Sabayon met bier of Kaasplankje + 4€

Per persoon 39 euro

MENU "SEIZOEN" 39

Carpaccio van rund of tonijn

_________

 

Lamsrugfiletmet sauce van La Trappe Tripel

__________

 

IJsje met vers fruit of Kaasplankje + 4€

 

Per persoon 39 euro

MENU "TOUCOURT" 33

Serranoham

________

 Scampi Diabolique met verse frieten

___________

 

Crème Brulée of Kaasschotel +4€

Per persoon 33 euro

MENU "SIMPLICITY" 33

Slaatje geitenkaas

        -------

Stoofvlees met friet en salade

    ---------------------------------

Crème brulée of kaasschotel + 4€

33€p.p.